Bygga bana

ATT BYGGA EN PADELBANA

Vi på PDL Group har gedigen erfarenhet av att bygga en padelbana och den process det innebär. Vi vet att man kan behöva hjälp för att komma igång. Med detta som bakgrund har vi tagit fram ett arbetssätt där vi erbjuder en service med vägledning från projektets start till slutförandet av färdig bana. Många frågor kan dyka upp längs vägen och vi är tillgängliga som en fullservicepartner för att skapa bästa trygghet för våra kunder. PDL center tillhandahåller alla tillbehör du kan tänkas behöva för att komma igång såsom racket, bollar, tidsbokningssystem med mera. Vi kan även hjälpa dig komma igång med ditt första event och med vårt breda kontaktnät inom squash- och tennisvärlden kan vi bistå med att dra profiler till en öppning så det lockar fler besökare och skapar bra uppmärksamhet.

Vi samarbetar med partners som har gedigen kunskap kring materialval och erbjuder den bästa kvaliteten. Vi bygger banor för både inom och utomhus bruk och har flertalet modeller att erbjuda beroende på kundens önskemål. De modellerna vi utgår ifrån är PDL PRO COURT och PDL PANORAMIC COURT. Den stora skillnaden mellan bantyperna är att panoramic banan inte har pelare på sidorna vilket gör att insynen över banan blir bättre.

Har du frågor, funderingar eller önskar få offert på att bygga en padelbana är du välkommen att kontakta oss via mail till henrik@pdlgroup.se.

PDL PRO COURT

Pelare: 100 x 50 x 2mm

Mesh infört för att undvika skador

Laserskurna ankarplattor med öppning för pelare

2.2 m hög World padeltour dörr

8 x 400W halogenstrålkastare

10 mm härdat glas

Senaste generationens pre-fibrillerat gräs

PDL PANORAMIC COURT

Optimal insyn över banan

Mesh infört för att undvika skador

Laserskurna ankarplattor med öppning för pelare

2.2 m hög World Padeltour dörr

Dolt nät

4 x 280W LED halogenstrålkastare

12 mm härdat glas

Senaste generationens DESSO enfibertråds konstgräs