Stegen i hallen!

Vi kör både en herrstege och damstege i hallen. Du hittar tabeller regler mm på länken nedan till Backhandsmash.

Seriespels-stege: https://backhandsmash.nu/klubbar/pdlangelholm/open/start/

Maximalt antal lag i herrstegen är 104 lag fördelat på 13 grupper och i damstegen 40 lag fördelat på 5 grupper. Vid fler anmälningar än så skapas en kö och vi tar in lag allt eftersom andra lag eventuellt hoppar av. Anmälan kostar 1900 kr per lag och omgång.

Vi spelar 8 lag i varje grupp vilket innebär 7 matcher per omgång fördelat på 7 veckor enligt schema. Efter varje omgång flyttas två lag upp och två lag ner från varje grupp (utom grupp 1 och grupp 13 där upp- respektive nedflyttning ej är möjligt).

Har du frågor så vänligen hör av dig till isak.arvidsson@pdlcenter.se.

Anmälan till köplats görs via mail till isak.arvidsson@pdlcenter.se Befintliga lag i seriespelet är med automatiskt inför varje ny omgång och betalningslänk skickas ut för bekräftelse av medverkan. Står du i kö kommer vi ta kontakt med er när en plats uppstår och en betalningslänk skickas då även med för att bekräfta medverkan.

Seriespelet gör sommaruppehåll från mitten av juni till slutet av augusti varje år. De som är med sista omgången innan uppehållet har förtur till när serien sätter igång efter uppehållet och rankingen grundas på resultatet från före uppehållet.

Lag som hoppar av en omgång har förtur om det blir lediga platser i nästkommande omgång. Väljer man att tacka nej när chansen ges att komma med igen försvinner förturen och man placeras sist i kön om man vill fortsätta stå i kön.

Scroll Up