PDL CENTER Frihamnen

Spela padel hos PDL Center i Frihamnen, Stockholm. Vi har 22 stycken padelbanor vilket gör oss till en av europas största padelanläggning, varav en av padelbanorna som har samma underlag som används på World Padel Tour. Vi erbjuder seriespel, lunch och fruskostpadel samt träningsgrupper för alla nivåer. I anslutning till padelbanorna finns omklädningsrum, reception, shop samt en loungehörna.

Vi på PDL Center välkomnar spelare av alla nivåer till våra center. Nybörjare som vill lära sig spela padel och kanske gå en padelkurs för nybörjare, eller mer avancerade spelare som vill ta sitt padelspel till nästa nivå.

I våra hallar kan du även köpa padelracket, padelbollar och diverse annan padelutrustning från bland annat Babolat, Wilson och Head.

Vi erbjuder även möjligheter till kickoff, event och konferens där vi har mötesrum och stora utrymmen för just event och kick-offs i Stockholm.

Utanför finns det gott om parkeringsplatser. Vi hyr även ut padelrack!

 

 

Information om vårens träning och padelskola

För vuxna kommer vi under VT-21 att hålla i kortare kurser, vilket kan innefatta allt från öppna träningar en gång i veckan till 3-veckors långa kurser samt intensivutbildning under helger. Vi kommer att se till så att just du hamnar i rätt nivå, baserad på tidigare kunskaper.  Mer info samt startdatum kommer så snart vi vet mer gällande utvecklingen kring COVID-19 restriktioner.

 

Alla kurser finnas att boka på vår sida:

MATCHi > Frihamnen> Aktiviteter

 

För barnen kommer vi att ha padelskola (dvs en träning i grupp om 4 elever/vecka) även under vårterminen. De barn som deltagit i padelskolan under hösten har förtur och kommer att kontaktas av oss för ev vidare fortsättning. Intresseanmälan för nya elever skickas till erik.artursson@pdlcenter.se. I intresseanmälan vill Erik ha följande information:

Namn, ålder, nivå, möjliga träningskompisar som redan tränar hos oss.

Har ert barn flera kompisar som även vill spela, anmäl gärna er färdig grupp om 4 så underlättar det för oss schemaläggningen. Vi hör av oss till er ifall vi hittar en bra grupp/tränare för barnet.

 

Håll utkik också på våra sociala medier – där kommer vi att meddela när vi har kurser ut.

 

Önskar er en fantastisk fortsättning och vi ser fram emot att se er på någon av våra banor under våren 2021!

Personal

Victoria Larsson
Sälj, Marknad och Event
Jenny Skofteröd
Ansvarig reception & shop
Erik Artursson
Ansvarig tränar- & aktivitetsverksamhet

Aktuellt

Våra Sponsorer