PDL Center Frihamnen

Spela padel hos oss på PDL Center i Frihamnen, Stockholm. Vi har 22 stycken inomhuspadelbanor och 6 stycken utomhuspadelbanor vilket gör oss till en av Sveriges största padelanläggning. Vi erbjuder träningsgrupper för alla nivåer, padelskola för juniorer, seriespel, samt aktiviteter som Americanos och Mix-ins. Vi har padelkurs för dig som nybörjare som vill lära sig spela padel såväl för dig som söker mer utmaning då vi erbjuder utmanande clinics för mer avancerade spelare som vill ta sitt padelspel till nästa nivå.

Våra hallar har bemannade receptioner som hjälper dig med allt från enstaka bokningar till att hitta en passande tränare eller linda ett rack. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta den rätta utrustningen i shopen för just dig. I vår shop hittar du ett stort urval av padelracket, skor, padelbollar, kläder och annan padelutrustning som du kan behöva under ditt spel, från bland annat Babolat, Wilson, Asics, Dunlop & Craft. Självklart kan du också hyra padelrack dygnet runt.

Vi erbjuder även möjlighet till event, konferens eller mindre möten – både i samband med padelspel men även utan. I våra fräscha mötesrum hjälper vi dig att få till lyckade möten.

Önskar du en lyckad Kick-off i Stockholm?

Det fixar vi!

I våra hallar finns även rymliga omklädningsrum, lounge och café med nybakade frallor och fika varje morgon.

Varmt Välkommen till PDL Center Frihamnen, Stockholm

We Love Padel

Kontakt

Hör av dig till oss via email:
info@pdlcenterfrihamnen.se

Palermogatan 34, Magasin 7, Frihamnen Stockholm.

Utomhusbanor: Frihamnsgatan 6, 11556, Stockholm

Personal

Jenny Skofteröd
Ansvarig reception & shop
Johan Möller
Ansvarig tränar- & aktivitetsverksamhet
Caroline Aspgren
Ansvarig Events
Tom
Ansvarig Abonnemang
Viktor Glimbert
Tränare, ansvarig PT, clinics & aktiviteter

Aktuellt

Scroll Up