PDL Center Gammelstad

Spela padel hos PDL Center Gammelstad (tidigare Padel365) i Luleå. Boka padel hos PDL Center Gammelstad med fem stycken padelbanor, vilket gör oss till en av Luleås största padelanläggning samt att samtliga av dessa banor håller World Padel Tour-standard med en generös takhöjd. PDL Center Gammelstad kommer även att erbjuda seriespel, lunch- och frukostpadel samt träningsgrupper för alla nivåer. I anslutning till padelbanorna finns det omklädningsrum, reception, shop samt en loungehörna.

 

Vi på PDL Center Gammelstad välkomnar spelare av alla nivåer till våra centers. Nybörjare som vill lära sig padel och kanske gå en padelkurs för nybörjare, eller mer avancerade spelare som vill ta sitt padelspel till nästa nivå.

 

I vår hall kan du även köpa padelracket, padelbollar och diverse annan padelutrustning från bland annat Babolat, Wilson, Asics & Dunlop.

 

Vi erbjuder kickoff, event och konferens där vi har mötesrum och stora utrymmen för just event och kick-offs i Gammelstad, Luleå.

 

Utanför finns det gott om parkeringsplatser. Vi hyr även ut padelrack!

Kontakt

Hör av dig till oss via email:
info@padel365.se

Ring oss:

0920252500

Terminalspåret 7, 954 32 Gammelstad

Våra Sponsorer

Scroll Up

Padel365 blir PDL Center Gammelstad och NRJ Arena

Ägargruppen bakom Padel365 har valt att sälja sina anläggningar i Luleå till PDL Group - Sveriges ledande aktör inom padel. Anläggningarna kommer fortsätta att drivas i vanlig ordning med samma MATCHi-bokningssystem som innan. Det vill säga att ni kunder som redan gjort bokningar kommer inte kommer påverkas av detta ägarbyte.

PDL grundades 2015 av Måns Zelmerlöv, Jonas Björkman, Jonas Andersson och Henrik Söderberg som alla hade fastnat för den fantastiska sporten Padel och vi på PDL brinner för att sprida sporten och glädjen till ännu fler människor.

PDL Group är idag Europaledande inom padel med 40 anläggningar i Sverige, Schweiz och Norge