PDL Center Hedensbyn

Snart kan du spela padel hos PDL Center Hedensby i Skellefteå. En helt ny padelhall med sju stycken toppmoderna dubbelbanor och en singelbana, vilket gör oss till en av skellefteås största padelanläggningar, varav samtliga banor kommer att hålla samma kvalitet som på World Padel Tour. PDL Center Hedensbyn kommer även att erbjuda seriespel, lunch- och frukostpadel samt träningsgrupper för alla nivåer. I anslutning till padelbanorna kommer det att finnas omklädningsrum, reception, shop samt en loungehörna.

 

Vi på PDL Center Hedensbyn kommer att välkomna spelare av alla nivåer till våra centers. Nybörjare som vill lära sig padel och kanske gå en padelkurs för nybörjare, eller mer avancerade spelare som vill ta sitt padelspel till nästa nivå.

 

I vår hall kommer du även att kunna köpa padelracket, padelbollar och diverse annan padelutrustning från bland annat Babolat, Wilson, Asics & Dunlop.

 

Vi kommer även att erbjuda kickoff, event och konferens där vi har mötesrum och stora utrymmen för just event och kick-offs i Skellefteå.

 

Utanför kommer det att finnas gott om parkeringsplatser. Vi kommer även att hyra ut padelrack!

Kontakt

Hör av dig till oss via email:
hedensbyn@pdlcenter.se

Ring oss:

Lagergatan 32, 931 36 Skellefteå

Scroll Up