PDL Center Trelleborg

Spela padel hos PDL Center Trelleborg (tidigare Trelleborg Padel Center) i Trelleborg. Boka padel hos PDL Center Trelleborg med 6 st inomhusbanor som också är handikappsanpassade, vilket gör oss till en av Trelleborgs största padelanläggning samt att samtliga av dessa banor håller World Padel Tour-standard. PDL Center Trelleborg kommer även att erbjuda seriespel, lunch- och frukostpadel samt träningsgrupper för alla nivåer. I anslutning till padelbanorna finns det omklädningsrum, reception, shop samt en loungehörna.

 

Vi på PDL Center Trelleborg välkomnar spelare av alla nivåer till våra centers. Nybörjare som vill lära sig padel och kanske gå en padelkurs för nybörjare, eller mer avancerade spelare som vill ta sitt padelspel till nästa nivå.

 

I vår hall kan du även köpa padelracket, padelbollar och diverse annan padelutrustning från bland annat Babolat, Wilson, Asics & Dunlop.

 

Vi erbjuder kickoff, event och konferens där vi har mötesrum och stora utrymmen för just event och kick-offs i Trelleborg.

 

Utanför finns det gott om parkeringsplatser. Vi hyr även ut padelrack!

 

Kontakt

Hör av dig till oss via email:
trelleborg@pdlcenter.se

Ring oss:

070 412 34 56

Bemannande tider i reception
00:00-24:00

Strandridaregatan, 231 61 Trelleborg

Scroll Up

Trelleborg Padel Center blir PDL Center Trelleborg

Ägargruppen bakom Trelleborg Padel Center har valt att sälja sina anläggningar i Trelleborg till PDL Group - Sveriges ledande aktör inom padel. Anläggningarna kommer fortsätta att drivas i vanlig ordning med samma MATCHi-bokningssystem som innan. Det vill säga att ni kunder som redan gjort bokningar kommer inte kommer påverkas av detta ägarbyte.

PDL grundades 2015 av Måns Zelmerlöv, Jonas Björkman, Jonas Andersson och Henrik Söderberg som alla hade fastnat för den fantastiska sporten Padel och vi på PDL brinner för att sprida sporten och glädjen till ännu fler människor.

PDL Group är idag Europaledande inom padel med 40 anläggningar i Sverige, Schweiz och Norge