För att sport alltid passar – och alla älskar padel!

Ska du anordna ett företagsevent eller en privatfest? Vi arrangerar och skräddarsyr både stora och små fester, för allt från 4 upp till 200 deltagare.

På den här sidan har vi listat ett antal förslag på vilka typer av företagsevent och evenemang med padel som vi kan hjälpa dig med! Detta är därför som sagt endast förslag och vi hjälper dig mer än gärna ifall du har andra preferenser eller önskemål.

Kundevents: Tävling, träning, mässa…

Ta med dina kunder och utmana dem i padel! Lös förhandlingar och lär känna varandra bättre på planen! Vi kan hjälpa dig med både turneringar, konferens- och mötesrum, så att det både blir professionellt och roligt!

Personalevents: Team buildings, kick offs, fester…

Det finns få saker som för människor närmre än gemensamma upplevelser och en ordentlig padelturnering är minst sagt något som inte kommer att gå obemärkt förbi runt lunchbordet! Vi på PDL Center hjälper därför er mer än gärna med att skapa den perfekta kick offen, team building eller afterworken med padel. Detta även med möjligheten till att boka mötes- och konferensrum för att kunna kombinera nytta med nöje – tillsammans!

Privata events: Födelsedagsfest, möhippor/svensexor, tjej-/killkväll…

Oavsett om ni ska fira den yngsta eller äldsta i huset kan vi erbjuda lek, kul och aktivitet för alla! Oavsett ålder och tillfälle kan vi hjälpa dig med att skräddarsy en fest i stil som behöver just lite extra stil.

En möhippa eller svensexa ska alltid primärt vara en dag fokuserad på den som ska gifta sig, men kan också fyllas med goda minnen och erfarenheter för alla som deltar. Vad är då bättre än att ha en gemensam aktivitet för att starta blodcirkulationen och vinnarinstinkten?

Företagstävling

Profilera ert företag genom att namnge en tävling och erbjuda era partners möjligheten att konkurrera och ha trevligt med varandra på padelbanan. PDL Center kan hjälpa er att arrangera en eller flera tävlingar i våra center från Trelleborg i syd till Luleå i norr.

Sugen på att boka ett padelevent? Kontakta vår eventansvarige!

Victoria Larsson
National Sales
Scroll Up