Hyresvärdpartnerskap

Diversifiera dina hyresgästmöjligheter och tillför värde till dina fastigheter.

Varför samarbeta med oss?

Med 50+ padelcenters och fler än 500 000+ padelbokningar över hela Europa är PDL Center en global organisation där människor och företag växer tillsammans. Vi tecknar direkta hyresavtal med hyresvärdar, kommersiella fastighetsägare och utvecklare – utan extra ansträngning och minimal risk, och eliminerar besväret med att hantera flexibla och kortfristiga hyresavtal.

Vad kan du förvänta dig?

Väl omhändertagna fastigheter

Våra väl omhändertagna fastigheter och utrymmen samt flexibla hyresavtal uppmuntrar snabbt till beläggning, ökar grannskapets finansiella aktivitet och bygger regional energi.

Mervärde till dina fastigheter

PDL Center är en långsiktig ägare med god tillgång till hög kompetens gällande lyckosam förvaltning och tillväxt. Som hyresgäst skapar PDL Center mervärde för området genom att bjuda in till en engagerande och social aktivitet.

Långsiktig och pålitlig partner

PDL har alltid lagt stor vikt på ett nära samarbete med fastighetsutvecklare & fastighetsägare. Med lång erfarenhet vet vi hur man bäst supporterar och samarbetar under bygg- & renoveringsfas samt vikten av noggrannhet, transparens och ansvarstagande under hyrestiden.

Intresserar detta dig?

Sitter du på en lokal eller tomt som passar för padel? Vi vill jättegärna veta mer!
Hela landet är av intresse. Det enda kravet är att lokalen är 2000 m2 eller mer och har en takhöjd på minst 8 m.

Kontakta oss

Henrik Söderberg
Head of Expansion
Jesper Davelind
Etableringsansvarig
Scroll Up