Köpa bana

PDL Group har gedigen erfarenhet av att bygga Padelbanor och anläggningar.

Vi vet vad som krävs för att komma igång och därför har vi tagit fram en modell där vi erbjuder vägledning från projektets start till slutförande och drift av färdiga banor och anläggningar.

Det är en garanti och framförallt en trygghet för de som väljer att investera i byggandet av en eller flera banor.

PDL Center tillhandahåller alla de tillbehör och kontakter som krävs att en modern Padelanläggning har idag för att vara konkurrenskraftig.
Allt från bokningssystem till bollar och racketar mm.

Vi hjälper gärna till med att komma igång med event och med vårt breda nätverk kan vi bl.a bistå med att få kända profiler till en öppning eller motsvarande för att dra publik och skapa god PR.

Vi samarbetar med partners som har breda kunskaper och lång erfarenhet kring materialval och vi har som motto att alltid erbjuda våra kunder den högsta kvalitén. Detta för att banköparen alltid ska kunna fokusera på det som banan är till för. Nämligen att spela och ha kul.

Vi bygger banor för både utom- och inomhusbruk och har flertalet olika modeller att erbjuda beroende på kundens önskemål.
De modeller vi utgår ifrån är PDL Pro Court samt PDL Panoramic Court. Panoramic Court har enbart glas på kortsidorna för att göra det lättare för åskådare att titta på.

Har ni några frågor, funderingar eller önskar erhålla offert på Padelbana, är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss via mail till; mats.pernfors@pdlgroup.se