Köp Padelbana

PDL Courts erbjuder exklusiva tjänster i konstruktion och tillverkning av padelbanor för både utomhus och inomhusbruk. Med lång erfarenhet och ett engagerat team bestående av experter i montering och underhåll av idrottsanläggningar har vi uppnått en ledande position i Padelsverige. Vår möjlighet att kunna erbjuda de bästa tjänsterna och produkterna är ett resultat av våra hårda krav på kvalitet och vårt starka engagemang för padelns utveckling. På PDL Courts arbetar vi dedikerat för att kunna erbjuda de bästa produkterna anpassade för att möta de specifika behoven hos våra kunder. Du bestämmer vad du behöver, resten sköter vi.

PDL Pro Courts padelbanor är tillverkade i Valencia och banorna är gjorda av noga utvalt material i högsta kvalitét.
Vi är specialiserade på tillverkning och montering av padelbanor i glas och vi installerar även vårt speciellt utvecklade konstgräs för padel som möjliggör för spelaren att få ut max av sin förmåga. Denna kombination ger våra kunder valuta för pengarna med fokus på slitstarka material av högsta kvalitet anpassade för vårt nordiska klimat.

De utmärkande egenskaperna för banorna kan sammanfattas enligt följande:

  • Användning av högkvalitativa material
  • Stabil och hållbar struktur
  • Estetisk och minimalistisk design
  • Material anpassat för vårt nordiska klimat
  • Professionell installation av ett välutbildat team

Våra populäraste banor är PDL Pro Court och PDL Pro Court Panorama. Vid intresse, kontakta Mats Pernfors på mats.pernfors@pdlgroup.se eller på 070-844 87 20.

Projektledning

Läs Mer

Finansiering

Läs Mer

Referenser

Läs Mer