PDL Courts

PDL Courts är en del utav PDL och fokuserar på att bygga och underhålla padelbanor. Vår personal på PDL Courts har mångårig erfarenhet och en stor kärlek till sporten. Oavsett omfattning hjälper vi till med allt från rådgivning, bygga banor till att utföra banservice. Vi erbjuder det senaste och mest exklusiva tjänsterna inom padel och vår framgång bygger på ett genuint engagemang för padelns fortsatta utveckling, såväl som all den expertis som krävs vid konstruktion, tillverkning och montering av padelbanor, för inom- och utomhusbruk.

Köpa bana

Tillsammans med oss på PDL Courts kan du bygga dina egna padelbanor! Vi jobbar professionellt och dedikerat för att uppfylla varje kunds specifika önskemål och säkerställer att det görs på ett korrekt sätt med hög kvalité. Våra banor är slitstarka och används i alla våra egna hallar och tillverkas utav högkvalitativt material anpassat för nordiskt klimat.

Så har du funderingar på att bygga banor eller behöver rådgivning? Kontakta oss så hjälper vi gärna dig!

För att se slutförda projekt/byggen: klicka här

Service

Vi utför service på padelbanor över hela landet. Det är viktigt att man håller sin bana i gott skick för att förebygga onödigt slitage på stålstruktur, glas och på mattor.

Exempelvis att se till så glaspartierna är monterade korrekt, kan vara skillnaden mellan ett glas som håller och ett glas som går sönder. Även om det är uppsatt korrekt från början så kan friktioner med tiden ha förändrat position på glasskivor m.m.

En service består av:

  • Kontroll av samtliga glaspartier och byte av sliten neoprentejp. 
  • Kontroll av strukturens samtliga skruvar 
  • Genomgång av mattan inklusive kontroll av linjer 
  • Kontroll av nätkonstruktion. 

Kontakta Mats Pernfors för mer information och om du vill boka ett besök utav vår servicetekniker Håkan.

Vi på PDL Courts

Mats Pernfors
Projektledare banförsäljning
Håkan Teodorsson
Servicetekniker

Projektledning

LÄS MER

Finansiering

LÄS MER

Referenser

LÄS MER
Scroll Up