Elevate your game.

Här hittar du information om de olika träningsformerna som vi erbjuder dig som kund på våra PDL padelcenters. Vi hoppas och tror på att genom att erbjuda utvecklande och goda upplevelser hjälpa dig i din utveckling ute på padelbanan men även maximera din glädje ifrån den fantastiska sporten padel. Detta gör vi genom att bland annat erbjuda personlig träning och gruppträning till dig som kund med våra certifierade tränare på PDL Coach Academy – som är utbildade för att utveckla spelare på samtliga nivåer och åldrar.

PT-Träning: Boka en personlig padeltränare

Vill du ta ditt padelspel till nästa nivå? Kanske behöver fotarbetet justeras något? Har du problem med de där bollarna i hörnen eller att läsa bollens skruv? Sitter inte riktigt bandejan eller viboran eller sliter du med att verkligen sätta den där kick-smashen som får bollen att flyga ut från banan? Boka en timme med våra certifierade och kvalificerade padeltränare! Vi hjälper dig med att utveckla dina basfärdigheter, ser över konkreta aspekter med ditt spel som gör dig till en ännu bättre padelspelare och för att du ska få ut ännu mer glädje av den fantastiska sporten padel!

Barn och ungdom

Som med mycket annat är det barnen som är padelns framtid! Därför engagerar vi oss stort för att involvera och skapa en god padelmiljö för de yngre, så att de både kan uppleva och glädjas över sporten, tekniska detaljer och vänskapen på padelbanan! Detta gör vi genom både lokala initiativ och genom att säkra stabila och lärorika träningsupplägg för utveckling med hjälp av våra certifierade tränare hos PDL Coach Academy.

Nybörjarkurs

Är du helt ny inom padel? Då rekommenderar vi dig att gå en av våra nybörjarkurser för att verkligen komma igång! Detta inkluderar alltifrån hur du håller i racket, grundslagen, hur du använder väggarna samt hur du placerar dig ute på padelbanan. Den perfekta kursen för att ge dig en raketstart på padelspelet! Våra lokala padelcenters har något olika upplägg för detta, ta därför och kontakta just ditt center om information om deras olika nybörjarkurser inom padel.

Matchplay

Utmana våra padeltränare och höj nivån på ditt matchspel! Samla tre kompisar och gör er redo för match. I Matchplay-upplägget deltar våra tränare i matchen och har möjlighet att ge feedback direkt under matchens gång. Vilket gör att du får matchspecifika tips och lär dig att förstå padelspelet ännu bättre. Tränaren kommer också sträva efter att sätta korrekt tempo på spelet för att ge den bästa möjliga utformningen för att på så sätt maximera din utveckling på padelbanan!

Var kan jag träna?

Vi erbjuder både gruppträning och inviduell PT-träning på samtliga av våra padelcenter. Kontakta därför ditt center för mer information och boka! Eller besök ditt centers MATCHi-sida för att se vilka olika träningsformer och aktiviteter som finns där!

KLICKA HÄR

Scroll Up