Det finns flera miljoner goda anledningar till att älska den fantastiska sporten padel! Vi skulle bland annat vilja hävda att en av de stora anledningarna är att ingen padelmatch är den andra lik, eftersom det primärt spelas i par och din padelpartner kan skifta i varje match.

För att ytterligare bredda vårt padelutbud så erbjuder vi på PDL Center ett stort utbud av gruppträning, padel med erfarna personliga tränare, seriespel & barn och ungdomsträning – samt mycket mer. Vi har garanterat något som passar dig!

Klicka på den typen av aktivitet som du söker efter:

Padelträning

Privatträning (PT) 

Är det dags att ta ditt padelspel till nästa nivå? Boka en timme med någon av våra certifierade och kvalificerade padeltränare! Perfekt för dig som vill finslipa vissa slag eller känner att du vill få ordning på grundslagen.

Gruppträning / Intensivkurser

Utveckla ditt padelspel tillsammans med andra spelare. PDL´s gruppträningar finns för alla nivåer, allt från nybörjare som proffs. Våra tränare har förutbestämt upplägg för respektive nivå kring vad som kommer att gå igenom.

Clinics

Clinics är en gruppträning där det fokuserar på specifika slag eller tema i ditt spel. För att du som spelare ska få ut maximalt av träningen är våra clinics nivåanpassade. Du och upp till tre andra spelare kommer träna på de specifika slagen tillsammans med en av våra grymma tränare. 

Barn och ungdomsträning 

Som med mycket annat är det barnen som är padelns framtid! Därför engagerar vi oss stort för att involvera och skapa en god padelmiljö för de yngre, så att de både kan uppleva och glädjas över sporten, tekniska detaljer och vänskapen på padelbanan!

Singelaktiviteter

Vinnarbana

Vinnarbana är en tävling där du tävlar individuellt. Den kräver minst åtta deltagare och två banor. Inför första matchen lottas både partner, motståndare och bana.

Americano

Tävlingsspel där man ställer upp och tävlar som ensam spelare. Det är dubbelmatcher där varje match lottas, både partner, motståndare och bana. 

Frukostpadel 

Bästa starten på morgonen! Spelupplägget kan variera, du ställer upp och tävlar som ensam spelare. Vanligaste spelformen är Americano och Vinnarbana.

Lunch eller After Work Padel  

Härligt break vid lunchtid eller perfekt avslutning på jobbdagen. Spelupplägget kan variera, du ställer upp och tävlar som ensam spelare. Vanligaste spelformen är Americano och Vinnarbana. 

Seniorpadel

Seniorpadel är för dig som är 65+ och vill spela padel. Du kan anmäla dig själv eller ta med dig en eller flera kompisar. Allt beroende på hur många deltagare aktiviteten tillåter. 

Lagaktiviteter

Helgdubbel

Roliga miniturnering som kan spelas samtliga klasser dam, herr eller mix. Ni anmäler er i par och möter andra par, matcher spelas på tid där man ska få möta så många som möjligt.

Turneringar

PDL Center anordnar padelturneringar för alla padelspelare, alla åldrar, kvinnor och män och på alla nivåer. Se aktuella turneringsplan Här 

Seriespel

Seriespel

Snart är det dags för höstens Seriespel! Alla PDL Centers har ett seriespel. V.35 är det dags för PDL Padel United League att dra igång. Läs mer om serien här.

Studentserie

Studentserien fungerar som vårt ordinarie seriespel men riktar sig enbart till studenter Antal divisioner beror på antalet deltagare. 

Barn och ungdomsserie

Seriespel för barn/ungdomar fungerar som vårt ordinarie seriespel men riktar sig enbart till barn och ungdomar upp till 18 år.

Vilken padelnivå spelar du på?

Vi på PDL följer MATCHis nivåer, är du osäker på vilken nivå du är prata med någon av våra tränare så hjälper de dig.  

  1. Aldrig hållit ett racket
  1. Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i padel. 
  1. Nybörjare avancerad. Känner till grunderna i spelet men är obekväm med markslag och har problem med väggstuds. 
  1. Fritidsspelare. Spelat ett tag och känner grunderna väl och kan öka tempo i spelet, men spelar inte konsekvent. 
  1. Genomsnitt. Har spelat ett par år och, även om du inte är någon supertalang, får du bollen över nätet för det mesta och med rimlig kraft. Serva/släpp och liknande kan fortfarande vara inkonsekvent. 
  1. Genomsnittligt avancerad. Som nivå 5 men med bättre smash och specialskott. Också med konsekvent och mer kontroll.  
  1. Erfaren. Kan försvara och vända spelet mot motståndaren. Kan upprätthålla trycket på motståndaren med tunga volleys och bygga upp och slå vinnare. Förutom matcher har du antagligen börjar med specifika padelövningar. 
  1. Skicklig. Du behärskar alla de tekniska och taktiska delarna av spelet. Kan läsa spelet och använda olika taktiska element beroende på motstånd. Du är förmodligen bland de bästa spelarna i din klubb och utövar padel regelbundet, troligtvis med tränare. 
  1. Expert. Tillhör det absolut bästa och behärskar spelet på högst nivå och kan spela nationella tävlingar med bra resultat. 
  1. Världsklass. Som Fernando Belasteguín, Paquito Navarro eller någon liknande i sin storhetstid men bättre. 
Scroll Up