Utveckla ditt padelspel tillsammans med andra spelare. PDL´s gruppträningar finns för alla nivåer, allt från nybörjare som proffs. Våra tränare har förutbestämt upplägg för respektive nivå kring vad som kommer att gå igenom. Det kan vara allt från grundslag till kick-smash, allt beror på gruppens förutsättningar.  

Gruppträningarna varierar i längd, ibland är det kortare perioder med 3 tillfällen på en vecka eller 1 gång i veckan under 5 veckor och vissa kan vara upp till en hel termin. Är våra gruppträningar fullbokade kan du anmäla ditt intresse så kontakter vi dig så snart en ny grupp startar. 

Nybörjargrupp: Passar dig som aldrig spelat eller bara provat på ett par gånger. För våra nybörjargrupper är målsättningen att få klarhet i grundslag (forehand & backhand), teknik, positionering på banan samt lobben. Vi lär oss även hur man går från försvar till att ta över nätet, anfall. Förutom att träna på de specifika slagen övar vi även på matchspel för att få använda all kunskap i praktiken. I alla våra hallar finns det rack att hyra, så allt du behöver är träningskläder och ett par inneskor. Målet är att du ska nå nivå 3-4 vid avslutad kurs. 

Medelkurs: Passar dig som spelat padel ett tag och kan grundslagen och nu vill utveckla ditt spel. Vi kommer öva ännu mer på grunderna och men lägga på lite mer avancerade slag samt hur du försvarar hörnen. Detta gör vi genom att öva på de specifika slagen varvat med matchspel där vi också praktiserar försvar och anfall. Även taktik kring hur du och din padelpartner ska positionera er. Målet är att du ska nå nivå 5-6 vid avslutad kurs 

Sugen på att boka en gruppträning med padel? Kontakta ditt närmaste PDL Center!

Scroll Up