Som med mycket annat är det barnen som är padelns framtid! Därför engagerar vi oss stort för att involvera och skapa en god padelmiljö för de yngre, så att de både kan uppleva och glädjas över sporten, tekniska detaljer och vänskapen på padelbanan! Detta gör vi genom både lokala initiativ och genom att säkra stabila och lärorika träningsupplägg för utveckling med hjälp av våra certifierade tränare hos PDL Coach Academy. Vi erbjuder grupper som pågår under en 9-18 veckor samt kortare camps under samtliga skollov.  

Vi har juniorträning i olika åldersgrupper samt utifrån färdighet, allt för att de ska få en så bra upplevelse som möjligt. 

PDL Sports Camp för barn och ungdomar  

Kortare dagläger för barn och ungdomar anordnas på samtliga skollov tex sport, påsk, sommar, höst och jullov. Perfekt tillfälle att testa på den roliga sporten padel. Men även bra tillfälle att fördjupa sina kunskaper för de barn och ungdomar som kommit lite längre med sin padel. 

PDL Sports Camp anpassar grupperna efter ålder och färdighet, allt för att barnen och ungdomarna ska få en så bra upplevelse som möjligt. 

Upplägget för PDL Sports Camp varierar från hall till hall, det kan vara hel- eller halvdagar och allt mellan 2-5 dagars camp.

Sugen på att boka barn och ungdomsträning med padel? Kontakta ditt närmaste PDL Center!

Scroll Up