Vill du bli ett PDL Center?

Vi erbjuder dig möjligheten till att inleda ett framgångsrikt samarbete med oss på följande sätt

Alternativ 1

Du kan franchisa vårt märke och vara 100% ägare av ditt center.

Alternativ 2

Vi kan äga ett center tillsammans och du kan därigenom få oss som delägare och
finansiär i ditt projekt.

Vad krävs det av dig?

Det krävs en hel del kunskap för driva ett eget center. Många tror att det räcker med att köpa banor och ha en lokal, men detta är bara början. När du väl har ditt center på plats så börjar det riktiga arbetet ta vid.Vi kan hjälpa dig att få ett vinstdrivande center från start istället för att det skall ta dig flera år att få verksamheten att komma igång.

Vi kan hjälpa dig hela vägen med allt från avtalsförhandlingar till försäljningsstrategier av produkter.
Vi erbjuder förmånliga och färdigförhandlade leverantörspriser, billigare banor och du kan få hjälp med din finansiering. Du får vidare de verktyg du behöver för den dagliga driften av ditt center i form av bokningssystem, betalsystem, ljusstyrning, hemsida, rådgivning avseende marknadsföring samt en komplett handbok om hur du skall driva din hall.

Att vara förknippad med PDL Group kommer att medföra positiva effekter för ert center. Vi har ett stort nätverk som vi jobbar med kontinuerligt. Vi är den största padel center aktören i Norden och är ledande som leverantör av padelbanor och anläggningar. Vi är seriösa, har erfarenhet och har välrenommerade förespråkare för vår organisation. Vi har både ambitionen och medlen att fortsätta leda utvecklingen för svensk padel.

Låter detta intressant för dig och dina framtidsplaner?

Tveka inte att kontakta oss då vi ser fram emot att diskutera och inleda nya samarbeten med positiva och engagerade padelentusiaster. Denna resa kommer bli omvälvande för er som följer med.

Kontakt

Henrik Söderberg
henrik@pdlgroup.se